Engagera dig

Smålands nation är en fantastisk plats att umgås och arbeta på. Man får tillfälle att träffa många nya människor, skaffa sig otroliga erfarenheter och ha riktigt roligt under tiden.

På nationen arbetar ämbetsmän på sin fritid för att göra studentlivet i Uppsala och på nationen så bra som möjligt. Denna underbara skara har med vårt förtroende fått möjlighet att ta till vara på nationens fina men framför allt roliga anor.

Har du tankar om att engagera kan du läsa mer om våra olika ämbeten under flikarna Föreningar & kultur, Marknadsföring & kommunikation, Recceverksamhet & valberedning, Restaurang, fest & tradition samt Styrelse och nämnder.
Har du några frågor, kan du maila Förste Kurator på 1q@smalands.nu.

Smålands nation söker en ny 
köksmästare för vårterminen 2018!

Ämbetet innebär en heltidstjänst (100%) med mycket varierande och spännande uppgifter. Som köksmästare ansvarar man tillsammans med Tredje Kurator för att upprätthålla en god kvalité och ett välgenomtänkt utbud i matserveringen vid nationens gasquer, uthyrningar och Pub Hyttans matmeny, samt att utbilda personal.

Köksmästaren har både praktiska och administrativa arbetsuppgifter varav samtliga innebär stort ansvar och självständigt arbete såväl som arbete i grupp, vilket gör dem till värdefulla tillägg på CV:t. Samordning, personalansvar, ekonomihantering och ledarskap är bara några av meriterna du kan ta med dig från arbetet som köksmästare.

Vi ser helst att du som söker har erfarenhet av att jobba i kök, är bra på att samarbeta och inte är rädd för ansvar. Men det viktigaste är självklart att du har ett brinnande intresse och vill bli en del av Smålands nation.
Välkommen!

Smålands nation söker nya
Uthyrningsansvariga för vårterminen 2018!

Vill du få in lite extra pengar under studietiden, och samtidigt engagera dig på nationen? Här har du svaret!

Till våren söker vi nu två stycken uthyrningsansvariga. Arbetet går ut på att vara hovmästare och ansvarig under de fester som tar plats på nationen. Man schemalägger personal och planerar upplägget av dagen, för att sedan vara ansvarig för allt mellan gasquer, baler, konferenser och dopfika. Arbetet utgår mellan 1-3 tillfällen i veckan.

Vi ser gärna att tidigare erfarenhet finns, men engagemang slår större!

Hör gärna av dig med din ansökan till 1Q@smalands.nu.