Smålands nations damkör Linnea

Smålands nations damkör Linnea eller SNDL är Uppsalas största damkör med ca 70 medlemmar. Kören leds av dirigent Josefin Westman. SNDL sjunger allt ifrån moderna hits till folkvisor från Bulgariens gränder. SNDL uppträder på nationens gasquer och har även egna konserter och framträdanden under året. Varje år deltar också kören i Nationskörsfestivalen i Uppsala. Kören repeterar på måndagar mellan 18:30 och 21:00 i Stora festsalen på Smålands nation. Utöver att sjunga och fika tillsammans så gör kören andra aktiviteter som kör-öl, spexar, quizkvällar, resor och liknande.

Har du några funderingar eller är intresserad av att kören uppträder på er tillställning? Hör av dig till ordf.sndl@gmail.com.

Inför vårterminen 2018 kan de som vill anmäla sitt intresse för att börja i SNDL. Vi söker folk till stämmorna S1, A1 och A2. Vi kontaktar sökande i turordning till något reptillfälle i januari. Blir du inte kontaktad står du kvar i kön och kontaktas i framtiden när det är din tur. Länk till intresseanmälan/kölista: https://goo.gl/forms/RdJbGVD7pT7D9ibv1

Vi ser framemot att höra från dig!